Chat gesprek


Chatten: klik hier

Hulplijn Amsterdam is ook bereikbaar voor een anoniem, vertrouwelijk chatgesprek.

Voel je je eenzaam? Ben je wanhopig? Voel je je depressief? Durf je met niemand te praten over wat er nu echt met je aan de hand is? Wij zijn er voor je, anoniem en vertrouwelijk. Waar je ook mee zit, verdriet, blijdschap, zorgen, problemen, je mag altijd komen chatten. Ook als je niet goed weet waarom je je slecht voelt, of waar je moet beginnen. We helpen je de woorden te vinden.

De vrijwilligers zijn er voor een gelijkwaardig gesprek. Zij kunnen goed luisteren; daarnaast denken en voelen ze actief met je mee. De chatgesprekken kunnen bijvoorbeeld gaan over depressie, eetstoornissen, zelfbeschadiging, angsten, geheimen en eenzaamheid, maar ook over verliefdheid, vriendschap en relaties. Daarnaast kunnen suïcidale gedachten en gevoelens onderwerp van het chatgesprek zijn.

De vrijwilligers van Hulplijn Amsterdam worden goed opgeleid en worden daarna intensief begeleid.

Klik hier voor het chatten.  Je wordt dan direct doorgezet naar onze chat-omgeving en daar kan je zien of onze vrijwilligers beschikbaar zijn voor een gesprek.

De chatlijn is nog volop in ontwikkeling. We werken daarvoor samen met andere maatschappelijke organisaties in Amsterdam.